Typ 12 stora glas vatten

Karriären som peppakaks bagare har börjat!
Det är enformigt, lite skoj och jätte bra sällskap, Erica Börjesson♥
Det känns som det komme bli en låg, kall, fast varm vinter för oss vid ugnarna och väldigt mycket skratt!
Och det gör vi inget annat än att gilla.

Idag löste Erica ett av mina många problem. Jag är så himla törstig hela tiden.
Och Erica kom på anlednigen, jag pratar helt enkelt för mycket så att jag blir torr i halsen och bilr därför jätte törsig. Ett problem mindre här i världen, YES!


Jag är en utomjording

Ibland känns det verkligen som att man är från en annan planet och pratar ett helt eget språk. Antingen är vissa människor trögare eller så bara dom inte bryr sig, så för det tänker jag sova! Och inte vakna först imorgon 07.15.

Glädje spridare

Finns nog inget så underbart som barn. Räcker att ett barn är i min närhet och hela jag fylls av glädje! Dom sprider en sådan glädje utan att ens veta om det. Idag har jag haft världens gulligaste klass i skolan och varje barn i denna klass är så unikt på deras egna lilla sätt och dom alla gör mig verkligen jätte glada. Detta är det roligaste jag har jobbat med. Finns nog verkligen inte så mycket som slår barn, dom är verkligen underbara. Och jag älskar att när jag imorgon vaknar får jag gå upp till dom igen och bli glad till max igen! ÄLSKAR barn!

Överlycklig



Favvo Johanna är på skype! ÖVERLYCKLIG♥



Jag saknar dig!

Dream big

Jag har hört att man brukar drömma om något som har en koppling till något man har pratat om, gjort eller sätt under dagen. Och det måste verkligen vara sant på något sätt. Igår fick jag sagt hej till Johanna på Sype i max 5 sekunder. Och imorse när jag vaknade hade jag haft bästa drömmen på länge! Jag drömde att Johanna skulle flyga in under helgen, blev dock lika besviken när jag insåg att drömmen inte var sann. Vissa drömmar vill man inte komma ihåg.. Usch man borde inte få sakna någon så mycket som jag saknar dig!
Så för att väga upp något dålig med något bra, så har en av mina flyda vänner "återvänt" till ön i helgen. Bättre än inget i alla fall. Nog att jag och Stefan var och hälsade på fröken Alfredsson i Karlstad förra helgen så hade jag redan börjat sakna halvt ihjäl mig efter henne. Så vi tog oss en lunchfika idag, det var mys!

Igår hade jag och Erica vad man kan kalla en halv filmkväll. Vi såg en halv film, sen kom vi på bättre saker att göra eller något. Jag tror verkligen att vi måste lära oss vad filmkväll betyder, för vi lyckas minsann aldrig kolla på film när vi bestämmer oss för att ha filmkväll. Så det blir väl en Classic på det! Men något vi hade var i alla fall skit roligt. Vet dock sällan vad vi har så roligt av, men skrattar hela tiden gör vi i alla fall! Gillar oss!♥




4 beroenden

Dom dagarna när man inte gör så mycket utan mest bara inte gör något alls och bara älskar det. Det är dagar som dessa man inser vad man är beroende av. Jag har kommit på 4 saker nu bara den senaste 5 minuterna och det är lite hemskt!
1. Facebook som inte funkar just nu, inte ens på mobilen. Frustrerande!

2. Sjunde himlen har krypit mig in under skinnet, igen! Igår var jag på säsong 5, nu mitten av 6. Och jag kan inte sluta. Imorgon när alla vaknar lär jag redan vara på säsong 7 och inte ens i närheten av att gå och lägga mig.

3. Jag är nog beroende av min saknade pojkvän. Det är så tomt när han helt plöstligt inte är här.

4. Sist men verkligen inte minst. Min Johanna, som jag saknar så det verkligen gör ont i mig. Det känns lite som när man var liten och glömde sitt gossedjur när man skulle sova borta typ första gången. Man tror inte att man är så beroende av en människa, men där har man väldigt fel. En sådan konstig känsla att ha henne på andra sidan jorden som det känns som! Du är saknad min vän och det är inte lite♥

Lite bättre än alla andra

Kom precis på att min morfar inte är som någon annan morfar, för han är BÄST. Inte bara för att han har kört mig fram och tillbaka till tandläkaren 2 gånger på loppet av 3 dagar, utan bara för att han är det. Han är verkligen helt toppen bra den gubben! Finns ingen som han och det kommer det nog aldrig göra. Jag tror verkligen att min morfar förgyller många liv om dagen, inte bara mitt♥

Idag insåg jag en grej som jag och min älskade morfar är helt och hållet helt lika med. Vi tycker vi själv är jätte roliga, jag måste ha fått den egenskapen av han asså! Han sitter och drar skämt i bilen och efter varje skämt säger han "Emma visst är morfar lite rolig?" och sen börjar han skratta. Hel gullig!
Jag älskar verkligen min morfar, ÄLSKAR!


Går på drogen "Sjunde himlen"

Sen klockan 6.00 har jag haft en sådan underbar dag. Efter att Stefan försov sig till klockan 6.00, så bestämde jag mig för att jag skall gå upp nu. Eller i alla fall vakna till liv. Snart är klockan halv 3 och jag kan inte påstå att jag har gått upp ur sängen än riktigt och det lär jag nog inte göra heller.. Ligger i min pyjmas i våran underbart sköna säng och kollar nog på världens gulligaste serie någonsin och känner inte att jag behöver gå upp. Sjunde himlen är bara för bra, har snart kollat igenom halva säsong 5 och känner att den andra halvan forsätter snart! Det är som en drog!♥

Egentligen borde jag göra något vettigt som kanske städa mitt rum, som idag betyder damma och dammsuga. Men det är helt enkelt för tråkigt för en dag som denna, men det kommer nog flera dagar för de skulle jag dock tro.. Sen hade jag även behövt packa upp det jag handlade igår, så att inte dom påsara står och dräller. Sen hade jag även behövt bädda sängen för trevlighetens skull, men vad är meningen med det när man ligger i den?

Sen glömde jag igår skriva att Malin fick körkort, GRYMT!
Och GRYM är just vad du är också MALIN!


IKEA BABY!

Ingvar Kamprad och Erica har räddat min dag på två sätt! Det är illa när man inte ens har klivit upp ur sängen och känner sig uttråkad redan då och undrar vad dagen egentligen har att erbjuda? Men så har jag Erica, som var sugen att hitta på något spontant. Och där kom Ingvar med i bilden, för vi skall till IKEA! Jag älskar IKEA och säger därför tack Ingvar för att du med hjälp av att starta IKEA och Erica räddade min dag! Så alltså skall min dag tillbringas med min favorit Erica i hela världen på helt sagolika underbara IKEA! IKEA är som en vuxen leksaksbutik eller i alla fall för mig. Sen har dom även köttbullar för typ 19kronor, mat som känns värt pengarna. Haha! IKEA är bra helt enkelt!
Emma är hel glad och hon har inte ens kommit till varken Erica eller IKEA!

Spontana grejer det gillar vi folk, gillar gillar gillar!











It isn't ok

Nu är det så att jag och min positiva blogg har stött på ett problem, för när jag höll på att städa. Allstå det betyder plocka upp alla kläder som ligger där dom inte skall ligga, för dom skall såklart hänga i min garderob. Vilket dom dock sällan gör.
Problemet som vi stötte på var i alla fall att garderoben är för lite.. Kläderna hänger nu inte längre i, utan utanför. Och det är lite små jobbigt. Och då stötte vi på ett problem till, att det går inte att bygga ut garderoben mera, för då kan jag inte komma in i mitt sovrum. Och då måste jag sova i garderoben, vilket inte är så jätte skönt.
Men jag skall lösa detta på något sätt, man har väl inte en händig kille för inger liksom!
Nu för att ta bort den negativa energin som garderob och klädproblemet skapade måste jag skriva positiva grejer, så att de inte blir en emoblogg.
Jag kom just på att skjortot är grymt snygg! Och att Darins nya skiva är helt okej bra. Sen kom jag också på att de är halv åtta hos mig på tv, och det blir man inte annat än glad över. Så nu vart allt positvit igen, tjoho!!
Nu skall jag och min sambo gå och äta middag, för nu hör jag nästan lite hur det kurrar i min mage och hur min strupe är lite halvtorr!

she's my only one

Nu är det så att ja skall börja mitt bloggande för typ i alla fall 10 gången, hoppas att det kan hålla i sig denna gången. Är så trött på att vara en peridbloggare, inte för att jag kan kalla det jag gör blogg utan skriva av mig lite vill jag kalla det! Vi kallar det de, skriva as sig.

På mitt skriva av mig ställe skall jag bara skriva om roliga grejer (så gott folk detta är ingen emoblogg/tycka synd om mig själv blogg). Jag skall skriva om mitt liv som peppakaksbakare och såklart min kärlek till Erica Börjesson! Min trogna vän i livet, som på fredag skall komma hit och sova hos mig när min vän bredvid mig i sängen åker iväg i helgen!
 Detta var mitt första inlägg för 10 gången och nu är jag nog klar, haha.






Hon är något extra, tro mig♥

RSS 2.0